Uspešna prijava

Poštovani korisnici,
Uspešno ste se prijavili na naš portal. Kako je proces digitalizacije u toku, arhiva izdanja je i dalje u procesu unosa. Trenutno možete pratiti sadržaje časopisa "Izbor sudske prakse" iz 2018. godine, kao i delimične brojeve iz 2017. godine. U narednom periodu će Vam biti dostupni i sadržaji prethodnih godina.

Kako koristiti servis?

Pretraga sadržaja

Pretragu sadržaja možete vršiti na više različitih načina:
- pomoću kategorija koje predstavljaju filtere. Nalaze se sa desne strane i sadržaj možete filtrirati prema broju časopisa, godini izdanja, autoru, rubrici i oblasti prava. Više označenih filtera sužava pretragu (na primer: označiti godinu izdanja: 2018, oblast prava: radno pravo, rubrika: Tema broja; na ovaj način će se filtrirati svi tekstovi iz 2018. godine iz oblasti radnog prava u rubrici Tema broja);
- pomoću oznaka, takozvanih tagova, koje predstavljaju ključne reči u tekstovima (na primer kliknuti na oznaku "ugovor o radu" i filtriraju se svi tekstovi koji imaju izabranu ključnu reč);
- pomoću prozočića "pretraga", koji se nalazi iznad spiska kategorija, gde možete ukucati bilo koju reč ili pojam koji Vas interesuje (na taj način se filtriraju svi tekstovi u kojima se nalazi uneta reč/pojam);
- ili jednostavno listati sadržaj po brojevima.

O korisniku

Uvek imate mogućnost da izmenite svoj profil klikom na opciju "Uređivanje profila" (ova opcija Vam se uvek nalazi u prozoru ispod Vaših podataka).

Pristup portalu je moguć jednom korisniku u jednom momentu, što znači da nije moguće da više korisnika istovremeno koristi servis pod istim nalogom.

Pomoć pri korišćenju

Ukoliko imate poteškoća ili bilo kakvih pitanja pri korišćenju servisa možete nas kontaktirati na telefon: 011/2623-879 (svakog radnog dana od 8h do 16h).

Takođe, možete nam poslati svoje negativne i pozitivne kritike na e-mail: glosarijum@glosarijum.rs, kako bismo zajedno ovaj novi servis učinili još boljim i lakšim za korišćenje.

X

Zaboravili ste lozinku?

Pridružite nam se